1) Na oleji zpěníme cibulku. Na zpěněnou cibulku přidáme kuřecí prsíčka nakrájené na kostičky. Prsa orestujeme, podlijeme vodou a necháme dusit asi 30 minut dokud maso nezměkne a nevypaří se voda ! Poté osolíme, opepříme.
2) Do masa přidáme lečo (Hotové lečo s konzervy (Lečo s párkem nebo Lečo s klobásou) ! Do směsi není nutné dávat tu klobásu, ale tu omáčku 100% ano. Povaříme asi 10 minut.
3) Do této směsi dáme již nakonec 500 g Kečupu a povaříme 10 minut!
4) Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.
Místo kuřecích prsíček můžete přidat 500 g vepřového mletého masa! V obojím případě je to velmi chutné.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem