1) Na oleji zpěníme cibulku. Na zpěněnou cibulku přidáme kuřecí prsíčka nakrájené na kostičky. Prsa orestujeme, podlijeme vodou a necháme dusit asi 30 minut dokud maso nezměkne a nevypaří se voda ! Poté osolíme, opepříme.
2) Do masa přidáme lečo (Hotové lečo s konzervy (Lečo s párkem nebo Lečo s klobásou) ! Do směsi není nutné dávat tu klobásu, ale tu omáčku 100% ano. Povaříme asi 10 minut.
3) Do této směsi dáme již nakonec 500 g Kečupu a povaříme 10 minut!
4) Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.
Místo kuřecích prsíček můžete přidat 500 g vepřového mletého masa! V obojím případě je to velmi chutné.
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Změklé máslo rozšleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, vešleháme celá vejce, mouku s práškem do pečiva, citronovou…
více o Mramorová bábovka od babičky
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s…
více o Cibulovo-česnekové plátky