Pudinkový prášek uvaříme s mlékem a drobným cukrem. Za občasného míchání vychladíme, aby se nám nevytvořil škraloup. Máslo utřeme s moučkovým cukrem, přidáme vychladlý pudink a našleháme. Mango oloupeme, odstraníme pecku. Třetinu rozmixujeme a vmícháme do krému. Druhou třetinu nakrájíme na kostičky a zamícháme též do krému. Poslední kousek necháme na ozdobení.
Vyšší mísu vyložíme potravinovou fólií. Na dno a kolem obvodu rozložíme piškoty. Naneseme vrstvu krému, poklademe ji kostičkami manga a opakujeme do spotřebování všech surovin. Navrch položíme piškoty, které vytvoří dno formy, zatížíme a necháme nejlépe do druhé dne v chladu ztuhnout. Poté vyklopíme, sejmeme fólii, ozdobíme ušlehanou smetanou a mangem.
Ve vodě s cukrem rozmícháme kvasnice. Necháme vzejít kvásek. Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, velmi důležité je…
více o Podmáslový chléb s mandlemi
PIŠKOT: Nejprve si vymažeme a vysypeme plech na piškot. Oddělíme si žloutky od bílků. Do mísy se žloutky přidáme cukr a…
více o Piškot s meruňkami a želatinou
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové