3.5
Všechny suroviny dáme do mixéru. Důkladně promixujeme a ihned podáváme. Můžeme ve sklenicích ještě ozdobit šlehačkou a… více o Shake s malinami
Do mističky vsypeme želatinu a zalijeme ji cca 2 lžícemi vody. Do hrnce si dáme mezitím vařit smetanu s vanilkovým… více o Panna cotta s malinami
Suroviny na těsto jsou v množství na formu o průměru 24 cm. Ze všeho nejdřív rozdrtíme sušenky. Drť smícháme s mlékem a… více o Cheesecake s borůvkovou omáčkou
Ne nadarmo je dýně hvězdou podzimní kuchyně. Vykouzlíte z ní senzační polévky, přílohy i… Celý článek
I méně zkušený houbař při hledání celkem bezpečně pozná, že to, na co právě kouká v trávě nebo… Celý článek
Bedly konečně rostou a možná se i vám podařilo najít plný košík těchto výborných hub.… Celý článek
Konečně jsme se dočkali a na některých místech houby rostou doslova jako po dešti. Najít se… Celý článek
Rozdrobíme droždí, posypeme krupicovým cukrem a zalijeme mlékem, necháme vzejít kvásek. V míse smícháme mouku s… více o Jablečné rohlíčky
Křidýlka v kloubech naporcujeme (já špičky vyhazuji, není na nich masíčko). Dáme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme… více o Křidýlka jako z KFC
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme… více o Medové perníčky hned k jídlu
Nejdříve do mixéru nalijeme mléko kompotovou šťávu, přidáme na hrubo pokrájená jablka, ořechy a broskve - toto… více o Mixovaná bábovka
Játra omyjeme, odblaníme a tak jak jsou mokrá je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Uzená žebra vaříme ve vodě do měkka, uvařené je vyjmeme a do uzeného vývaru dáme vařit pokrájené zelí, na kostičky… více o Slovenská kapustnica – zelňačka z Topoľčan
Všetky ingrediencie okrem rebier zmiešame do marinady, touto potrieme rebierka a necháme odležať v chlade aspoň dve… více o Pikantní žebírka
vajíčka uvaříme na tvrdo a po vychladnutí nastrouháme na jemno, promícháme se změklým máslem, hořčicí, najemno… více o Barevné pomazánky – vajíčková
dáme vařit bramboty do osolené vody.. v misce smícháme všechny ingredience a začneme nejlepe mokrou rukou valet… více o Čevabčiči
1. Oloupeme brambory a dáme je vařit (samozřejmě osolíme-jen trochu). Když jsou uvařené, tak je dáme do misky. 2. Do… více o Brambory na sýru
Rozpustíme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibulku. zaprášíme moukou, aby vznikla jíška. Pak… více o Křenová omáčka podle časopisu FOOD
Opraný, přebraný a den předem namočený hrách uvaříme doměkka. Smícháme ho s uvařenými kroupami, osolíme, opepříme,… více o Šoulet