Oboje sušenky pomeleme, přidáme máslo a rozmixujeme. Pak přidáme cukr a oříšky. Šlehačku našleháme. Lučinu rozmícháme s cukrem, přidáme šlehačku, vanilkový cukr, kůru a nakonec lehce vmícháme maliny. Kiwi rozmixujeme s cukrem. Postavíme uprostřed dezertního talířku velký kovový prsten (ideální průměr je 8 cm, výška 6 cm). Na dno napěchujeme sušenkovou směs, pak sýrovou náplň a nakonec polijeme ovocnou zálivkou. Necháme pořádně vychladit a podáváme.
Je to rychlý a osvěžující zákusek. Recept jsem opsala a vyzkoušela z bulharského časopisu, potraviny jsem upravila dle zdejší nabídky.
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku…
více o Bramboláda se zbytky kuřete