Oboje sušenky pomeleme, přidáme máslo a rozmixujeme. Pak přidáme cukr a oříšky. Šlehačku našleháme. Lučinu rozmícháme s cukrem, přidáme šlehačku, vanilkový cukr, kůru a nakonec lehce vmícháme maliny. Kiwi rozmixujeme s cukrem. Postavíme uprostřed dezertního talířku velký kovový prsten (ideální průměr je 8 cm, výška 6 cm). Na dno napěchujeme sušenkovou směs, pak sýrovou náplň a nakonec polijeme ovocnou zálivkou. Necháme pořádně vychladit a podáváme.
Je to rychlý a osvěžující zákusek. Recept jsem opsala a vyzkoušela z bulharského časopisu, potraviny jsem upravila dle zdejší nabídky.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku