3.5
Všechny suroviny dáme do mixéru. Důkladně promixujeme a ihned podáváme. Můžeme ve sklenicích ještě ozdobit šlehačkou a… více o Shake s malinami
Do mističky vsypeme želatinu a zalijeme ji cca 2 lžícemi vody. Do hrnce si dáme mezitím vařit smetanu s vanilkovým… více o Panna cotta s malinami
Suroviny na těsto jsou v množství na formu o průměru 24 cm. Ze všeho nejdřív rozdrtíme sušenky. Drť smícháme s mlékem a… více o Cheesecake s borůvkovou omáčkou
Naše nejvyšší hory Krkonoše, které jezdí každoročně obdivovat davy turistů od nás i ze… Celý článek
Alobal a pečicí papír jsou běžnou součástí každé kuchyně, ale ne každý možná tuší, jak je… Celý článek
Řada z nás má na červenou řepu špatné vzpomínky ze školních jídelen, navíc syrová nevypadá… Celý článek
Na poctivém guláši si nemusíte pochutnat jen v hospodě. Když dodržíte postup, bude stejně… Celý článek
Nejprve si připravíme makovou nádivku: mléko přivedeme téměř k varu a vsypeme do něj pomletý mák, za stálého míchání… více o Maková buchta – skvělá a rychlá
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme 1 l vody, masox, Apetito, přidáme houby a uvařené brambory, kmín a dochutíme… více o Sýrová kulajda
Na másle nebo oleji zpěníme cibulku a česnek nakrájený na plátky. Přidáme špěnát, rozpustíme a podusíme. Přidáme… více o Těstoviny s růžovozelenou omáčkou (špenátovou)
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku… více o Výborná chlebíčková pomazánka
Vezmeme velkou mísu do které nalijeme kečup,přidáme majoránku.Postrouháme česnek a zamíchame do mísi s kečupem… více o Šajbícké špagety
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú
Kotlety vložit do směsi ze všech ingredincí a nechat uležet 12-24 hodin. Poté smažit jako přírodní řízek. více o Školníkovy kotlety
Ořechy: vše zpracujeme na vále v těsto. Plníme do suchých ořechových formiček. Pečeme ve středně teplé troubě (cca na… více o Plněné ořechy
Přísady na těsto smícháme a vypracujeme vláčné těsto. Rozdělíme na poloviny. Formu na koláč si vymažeme, polovinu… více o Apple pie – anglický jablečný koláč
Kuřecí prsní řízky omyjeme a osušíme. Všechny přísady smícháme, až se nám vytvoří tekutější těstíčko, do kterého dáme… více o Kuřecí maso v těstíčku
45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku
Vše svaříme. Omyté feferonky naskládáme do sklenic a zalijeme studeným nálevem. Zavaříme 20 min. na 85 °C. více o Nakládané feferonky (kozí rohy)