Kuřecí prsa nakrájíme na silnější proužky, osolíme, obalíme v mouce, vejci a lehce drcených lupíncích se semínkami. Smažíme v oleji dozlatova.
Namáčíme v česnekové omáčce, kterou vyrobíme smícháním majonézy, jogurtu a utřeného česneku. Podáváme s pečenými či vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme…
více o Jednoduchá rajská omáčka
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou