Zprudka orestujeme maso, přidáme cibulku, chilli a necháme cca 10 minut, než se nám vyvaří přebytečná voda. Pak přidáme česnek, nakrájená rajčata a necháme vařit doměkka. Mezitím si uvaříme fazole do poloměkka. Když je masová směs hotová, přisypeme fazole, hořkou čokoládu, koriandr a necháme ještě pár minut provařit. Dochutíme chilli, římským kmínem, solí, pepřem a cukrem.
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa
Vodu s uzenými žebry osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření a rozlámané, předem namočené houby,…
více o Znamenitá bramborová polévka