Zprudka orestujeme maso, přidáme cibulku, chilli a necháme cca 10 minut, než se nám vyvaří přebytečná voda. Pak přidáme česnek, nakrájená rajčata a necháme vařit doměkka. Mezitím si uvaříme fazole do poloměkka. Když je masová směs hotová, přisypeme fazole, hořkou čokoládu, koriandr a necháme ještě pár minut provařit. Dochutíme chilli, římským kmínem, solí, pepřem a cukrem.
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu