Zprudka orestujeme maso, přidáme cibulku, chilli a necháme cca 10 minut, než se nám vyvaří přebytečná voda. Pak přidáme česnek, nakrájená rajčata a necháme vařit doměkka. Mezitím si uvaříme fazole do poloměkka. Když je masová směs hotová, přisypeme fazole, hořkou čokoládu, koriandr a necháme ještě pár minut provařit. Dochutíme chilli, římským kmínem, solí, pepřem a cukrem.
Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na…
více o Jablečný koláč od Sněhurky
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky