Uvařenou bramboru jemně nastrouháme a smícháme s máslem a majonézou, přidáme jemně nasekanou cibuli a pažitku a drcené nebo rozmixované chipsy. Dobře promícháme. Pokud je potřeba, přidáme ještě máslo, abychom dostali správnou konzistenci pomazánky.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové