Uvařenou bramboru jemně nastrouháme a smícháme s máslem a majonézou, přidáme jemně nasekanou cibuli a pažitku a drcené nebo rozmixované chipsy. Dobře promícháme. Pokud je potřeba, přidáme ještě máslo, abychom dostali správnou konzistenci pomazánky.
V hrnku smícháme vodu, solamyl, sojovou omáčku, ocet, cukr, podravku a sůl. Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme obsah…
více o Rychlá sladkokyselá omáčka
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny