Chléb z domácí pekárny Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cibuli po zaznění signálu. Pekárnu nastavíme na program 1 základní,… více o Chléb z domácí pekárny
Perník z domácí pekárny Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Dort. Rozinky, ořechy a jiné pochutiny přidáme po… více o Perník z domácí pekárny
Pletýnky z domácí pekárny Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program „Těsto“. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut… více o Pletýnky z domácí pekárny
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina Patříte mezi milovníky pizzy? Zapomeňte chvíli na oblíbenou Margheritu a vyzkoušejte… Celý článek
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez… Ovocné knedlíky (a obzvlášť ty jahodové) jsou chloubou české kuchyně a mnohým labužníkům se… Celý článek
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí Dochází vám nápady na vaření a dětmi oblíbené špagety s „červenou omáčkou" už vám lezou krkem?… Celý článek
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové:… Dá se vařit a péct bez lepku tak, abyste to na chuti vůbec nepoznali? Dá! Zdeňka Mazúrová,… Celý článek
Zámecké pralinky Těsto vypracujte s vodou s přídavkem vajíčka podle návodu. Necháte 5 minut odležet a potom z něj mokrýma rukama… více o Zámecké pralinky
Pařížské rohlíčky od Dáši Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,… více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Vepřové kostky v marinádě s… Smícháme hořčici, med, šťávu a vložíme do ní kostky. Necháme asi půl hodiny odležet, dáme na pánev a nejprve zprudka… více o Vepřové kostky v marinádě s kuskusem
Salát s bešamelovou omáčkou Lístky salátu omyjte a osušte. Natrhejte je na menší kousky a spravedlivě rozdělte do čtyř misek. Omáčku připravte… více o Salát s bešamelovou omáčkou
Thajská polévka Spodní část citronely rozdrťte paličkou na maso. Ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem smíchejte a přiveďte k varu… více o Thajská polévka
Velikonoční mazanec Z prosáté mouky, tvarohu, másla, cukru, vajec, vanilkového cukru, namočených rozinek i s rumem a obou kypřících prášků… více o Velikonoční mazanec
Drůbeží játra na medu Nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova, přidáme očištěná, na nudličky nakrájená játra, přidáme dle chuti tabasco nebo… více o Drůbeží játra na medu
Lehká tvarohová pomazánka Pórek nakrájíme nadrobno, mrkev najemno nastrouháme. Smícháme s tvarohem a jogurtem, osolíme, okořeníme. Podáváme s… více o Lehká tvarohová pomazánka
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou Maso pokrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli, přidáme osmažit maso, ke konci… více o Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Hovězí "hospodský" guláš V Papinově hrnci na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a… více o Hovězí "hospodský" guláš
Áni slaný štrůdl Těsto rozpůlíme a z každé půlky vyválíme tenký plát (do obdélníku). Střed rozváleného těsta potřeme trochou… více o Áni slaný štrůdl
Perníčky hned měkké 1) suché složky smíchat v misce, přidat zbytek a ručně zpracovat měkké těsto (jako plastelína). 2) Těsto zabalit do… více o Perníčky hned měkké