g
cibule
orestovaná na dvou lžících slunečnicového oleje
2
lžička
sůl
20
ml
ocet
20
g
smetana
sušená do kávy
2
lžička
mletý kmín
5
g
sušené droždí
2
lžička
slunečnicová semínka
2
lžička
sezamová semínka
325
ml
vlažná voda
600
g
chlebová mouka
1
lžíce
cukr krupice
Postup přípravy receptu
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cibuli po zaznění signálu. Pekárnu nastavíme na program 1 základní, stupeň vypečení střední, váha 1000 g.
Do tuhého sněhu se zamíchá cukr, mouka, rozpuštěné vlažné máslo na nakonec ovoce a ořechy (dle libostii asi tak 150-200…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
Do hrnce dáme olej, pokrájenou cibuli a mleté maso, přidáme chilli (podle chuti), rajský protlak, pepř a sůl. Podlijeme…
více o Mexická polévka z naší hospody
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.…
více o Odlehčený žemlový knedlík