g
cibule
orestovaná na dvou lžících slunečnicového oleje
2
lžička
sůl
20
ml
ocet
20
g
smetana
sušená do kávy
2
lžička
mletý kmín
5
g
sušené droždí
2
lžička
slunečnicová semínka
2
lžička
sezamová semínka
325
ml
vlažná voda
600
g
chlebová mouka
1
lžíce
cukr krupice
Postup přípravy receptu
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cibuli po zaznění signálu. Pekárnu nastavíme na program 1 základní, stupeň vypečení střední, váha 1000 g.
Bílky ušleháme na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 24 pusinek na…
více o Čokoládové pusinky ze sněhu
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny