g
cibule
orestovaná na dvou lžících slunečnicového oleje
2
lžička
sůl
20
ml
ocet
20
g
smetana
sušená do kávy
2
lžička
mletý kmín
5
g
sušené droždí
2
lžička
slunečnicová semínka
2
lžička
sezamová semínka
325
ml
vlažná voda
600
g
chlebová mouka
1
lžíce
cukr krupice
Postup přípravy receptu
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cibuli po zaznění signálu. Pekárnu nastavíme na program 1 základní, stupeň vypečení střední, váha 1000 g.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto…
více o Houstičky z domácí pekárny
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka