chleba z domácí pekárny
Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a… více o chleba z domácí pekárny
2.4
Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a… více o chleba z domácí pekárny
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme… více o Kmínový chleba z pekárny
Do pekárny postupně vložíme vodu, olej, ocet. Potom přidáme mouku, cukr, sůl, kmín a do středu vložíme sušené droždí.… více o Domácí chleba od mamky
Voní po vanilce, hřebíčku, mandlích, skořici a magnolii a nejenom dezerty dokáže povýšit na… Celý článek
Není plíseň jako plíseň. Na rozdíl od těch, které napadají jídlo a jsou škodlivé, ty tzv.… Celý článek
V masopustním období se dříve konaly různé veselice, zábavy, ale i svatby. Než se však ze… Celý článek
Rozhodli jste se, že budete držet suchý únor, nebo jen hledáte inspiraci na nealko nápoje?… Celý článek
5 minut dusíme v kastrůlku pórek na másle, který poté přendáme do mísy. Přidáme jemně nastrouhaný sýr a nakrájenou… více o Sýrové válečky
Mouku smícháme s kypřícím práškem, cukrem, kakaem a opatrně vmícháme podmáslí, olej, vejce a strouhaný kokos. Hlubší… více o Rychlé kokosové řezy
Listové těsto rozdělíme na 2 stejné díly, ze kterých vyválíme na pomoučeném vále dva tenké obdélníky. V pánvi na sádle… více o Prima závin
Na přípravu sulcu používáme suroviny, které po tepelné úpravě ,,klihovatí,, - nožičky, hlavy, kůže, kolínka atd. … více o Sulc – recept po babičce
1. Brambory uvařte ve slupce v osolené vodě. Vodu slijte a brambory nechte vychladnout. Pak je oloupejte a pomocí… více o Krkonošský bramborový toč s klobásou
Vše smícháme dohromady.Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme na 180 stupních 30-35 min...Vrch můžeme… více o Hrníčkový luxusní perník
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.… více o Odlehčený žemlový knedlík
Ze všech přísad vypracujte těsto. Můžete z něj vypracovat větší bochníček, vložit ho do chlebíčkové formy nebo… více o Tradiční sodový chléb – Soda Bread
Maso dáme do mísy, přidáme nadrobno pokrájené okurky a žampiony, nastrouhaný česnek, vejce, ochutíme solí, pepřem,… více o Adamovy kuličky (sekaná)
Nakrájenou cibuli zpěníme na olivouvém oleji, přidáme nakrájenou cuketu a papriky, osolíme,opepříme, přidáme kari… více o Cuketa na orientální způsob
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný… více o Gnocchi se špenátem a nivou
Máslo, cukr a vejce vyšleháme, přidáme kakao a zasypeme moukou s práškem do pečiva a vypracujeme ručně těsto.… více o Tvarohová kuličková buchta