Ingredience (kromě müsli a sušeného ovoce) vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Sweet, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém signálu přidáme müsli a ovoce.
Müsli nemusí být jen čokoládové. Ovocná varianta vytvoří v chlebu krásný barevný efekt.
Po upečení vyklopíme z nádoby a necháme v utěrce na mřížce vychladnout.
Vynikající nadýchaný chlebík. Další z těch, které si vyžadují hlavně děti.
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku
Na oleji osmažíme do zlatova cibulku, přidáme rozmražený špenát, lehce provaříme, zalijeme mlékem (podle hrnce a počtu…
více o Špenátová krémová polévka
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE