Starší chleba nastrouháme a pokapeme mlékem, aby nabobtnal. Kastrol vymažeme sádlem a poklademe vrstvou nabobtnalého chleba, osolíme, na to nasypeme vrstvu škvarků a nadrobno nakrájenou cibuli. Vrstvy opakujeme, až je kastrol plný. Poslední je vrstva chleba.
Nahoru poklademe několik plátků másla a dáme do trouby zapéct dočervena. K tomu se pojídá salát z kysaného zelí. Je to dosti netradiční, ale chutné jídlo. Pochází z Krkonoš.
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Na pánvičce rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky a na plátky nakrájeného Šmakouna, posypeme…
více o Krabí tyčinky se zeleninou
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná