Na rozpáleném oleji osmažíme dýni ze všech stran dozlatova. Pak přidáme očištěné pokrájené papriky (2-3, dle velikosti), nastrouhaný zázvor a pokrájenou klobásu, smažíme do změknutí paprik a osmažení klobásy za občasného promíchání. Nakonec dle chuti opepříme (není nutné) a osolíme nebo dochutíme sojovou omáčkou.
Chorizo klobásu nebo salám můžeme použít ve větším množství pouze, pokud není extra pikant. Je velmi pikantní a pepříme jen v případě, že máme rádi opravdu pikantní pokrmy.
Podáváme s čerstvým pečivem nebo bramborovou přílohou - hranolky, mexickými nebo vařenými brambory a sklenicí vychlazeného piva.
Mrkev očistíme, nastrouháme na jemném struhadle, smícháme s ostatními surovinami a vypracujeme těsto, které necháme asi…
více o Mrkvové hvězdičky se zázvorem
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
-smícháme mouku, kypřící prášek, (granko) a cukr
-přidáme vejce
-přidáme mléko, olej a dobře promícháme
-vložíme do…
více o Rychlá buchta do mikrovlnky
V mouce uděláme důlek, dáme trochu kvasnic, malou lžičku cukru, trochu vlažného mléka. Jakmile kváse vzejde, přidáme 1…
více o Amolety z kynutého těsta