Houby podusíme na másle s kmínem. Veku nakrájíme na plátky, vždy dva plátky spojíme míchanými osolenými houbami. Přitiskneme k sobě, namočíme ve vejcích rozšlehaných s trochou mléka a smažíme na oleji.
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, nastrouhaný česnek, zaprášíme paprikou,…
více o Frankfurtská polévka s houbami
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku