Cibulová marmeláda IV.

3.44

hodnoceno: 9
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      kg cibule
    • 75
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 100
      ml bílý vinný ocet
    • 500
      ml bílé víno - suché
    • 1
      lžíce koriandr - mletý
    • 1
      špetka pepř mletý dle chuti
    • 1
      lžička sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

  • Oloupejte cibuli a nakrájíme na plátky. Rozpustíme máslo a cukr na mírném ohni. Přidejte cibuli, zakryjte pokličkou na pánvi a nechte po dobu 20-30 minut vařit. Cibule by měla být sklovitá a lehce karamelizovaná. Přidejte koriandr, ocet a víno. Sůl a pepř podle chuti.
  • Nechte po dobu 30 minut na mírném ohni, dokud se kapalina neodpaří.
  • Nalijte do sklenic a uložte do chladničky.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: