Oloupejte cibuli a nakrájíme na plátky. Rozpustíme máslo a cukr na mírném ohni. Přidejte cibuli, zakryjte pokličkou na pánvi a nechte po dobu 20-30 minut vařit. Cibule by měla být sklovitá a lehce karamelizovaná. Přidejte koriandr, ocet a víno. Sůl a pepř podle chuti.
Nechte po dobu 30 minut na mírném ohni, dokud se kapalina neodpaří.
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě…
více o Přepychový kalorický orgasmus
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky