Do hrnce dáme celou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, 1,2 l vody a uvedeme do varu. Pak přidáme maso a zvolna vaříme 30–40 minut. Na směsi másla a oleje opečeme dorůžova na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme ji přecezeným vývarem a povaříme 10 minut. Podle chuti osolíme a vmícháme nasekanou petrželku. Do misek rozdělíme nakrájené kuřecí maso a zalijeme polévkou. Na každou misku položíme nasucho opečený plátek chleba a nahrubo nastrouhaný sýr. Vložíme do vyhřáté trouby nebo pod gril a zapékáme, až se sýr roztaví.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Na wok pánvi trošku rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do wok pánve s bazalkou, spaříme je, než…
více o Rajčatová omáčka na těstoviny