Do hrnce dáme celou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, 1,2 l vody a uvedeme do varu. Pak přidáme maso a zvolna vaříme 30–40 minut. Na směsi másla a oleje opečeme dorůžova na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme ji přecezeným vývarem a povaříme 10 minut. Podle chuti osolíme a vmícháme nasekanou petrželku. Do misek rozdělíme nakrájené kuřecí maso a zalijeme polévkou. Na každou misku položíme nasucho opečený plátek chleba a nahrubo nastrouhaný sýr. Vložíme do vyhřáté trouby nebo pod gril a zapékáme, až se sýr roztaví.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Ingredience smícháme, přivedeme k varu a krátce povaříme. Zatepla naléváme na sterilovanou zeleninu, potom sterilujeme .
více o Znojemský nálev na okurky
Ve větší misce společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek. Medailonky z obou stran osolte a…
více o Vepřové medailonky s olivami
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek