Cibulový filet

2.33

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce máslo rozpuštěné
    • sůl
    • 1
      ks rohlík starší
    • koření např. zázvor, sušený (čerstvý) česnek, koření na ryby nebo bylinky
    • 200
      g filety z pangasiuse, kapra, lína nebo štiky
    • 1
      ks rozšlehané vejce
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

  • Filet osolíme, opepříme a položíme na pomaštěný pečicí papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme rozpuštěným máslem a rozšlehaným vejcem. Dle chuti okořeníme a osolíme, vmícháme pokrájenou cibuli na plátky, směs navršíme na rybu, trochu přimáčkneme a dáme péct do předehřáté trouby (180 °C) na cca 10 minut.
  • Rohlík můžeme použít celozrnný a místo másla přidat olivový olej, pak máme pokrm ještě zdravější.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: