Maso nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a drobně nasekáme. Papriky a feferonky rozpůlíme, zbavíme jadérek a omyjeme. Obojí nakrájíme na tenké nudličky. Maso společně s cibulí osmahneme na oleji. Přidáme pokrájené papriky a feferonky a krátce podusíme. Fazole a kukuřici slijeme a necháme okapat.
Omáčka: do vývaru přimícháme papriku, cukr, prolisovaný česnek a koriandr. Vše zalijeme 500 ml vody a asi 25 minut povaříme. Omáčkou zalijeme maso s paprikami, přidáme cayenský pepř a bylinky.
Plátky brambor vaříme 10 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, opékáme 3-4 minuty. Na pánev přidáme…
více o Brambory s mandlemi a roketou
Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a…
více o Pikantní fazolová pochoutka