Maso nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a drobně nasekáme. Papriky a feferonky rozpůlíme, zbavíme jadérek a omyjeme. Obojí nakrájíme na tenké nudličky. Maso společně s cibulí osmahneme na oleji. Přidáme pokrájené papriky a feferonky a krátce podusíme. Fazole a kukuřici slijeme a necháme okapat.
Omáčka: do vývaru přimícháme papriku, cukr, prolisovaný česnek a koriandr. Vše zalijeme 500 ml vody a asi 25 minut povaříme. Omáčkou zalijeme maso s paprikami, přidáme cayenský pepř a bylinky.
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme…
více o Tvarohový biskupský chlebíček
Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, česnek a salám. Osolíme, opepříme. Chvilku restujeme a poté přidáme hrášek s…
více o Raz dva rizoto jednodušší
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole