Kuřecí řízky, mrkev a papriku nakrájíme na nudličky, cuketu podélně nařízneme a krájíme na kolečka.
Na pánvi (nejlépe wok) rozpálíme lžíci oleje, přidáme maso a necháme ho zatáhnout. Po chvíli přidáme mrkev, trochu vody, sojovou omáčku a koření. Necháme 5 minut podusit, přidáme papriku, případně vodu, promícháme a opět necháme 5 minut dusit. Nakonec vložíme cuketu, bambusové výhonky, ocet a zázvor. Kdo má rád pikantnější, může dát hodně zázvoru. Ještě 5 minut podusíme.
Ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí mít stejnou teplotu). Následně přidáme…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme zbylé přísady a promícháme lžicí nebo vidličkou NEMIXUJEME.…
více o Bramborovo-vajíčková pomazánka
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame
Všechny přísady smícháme. A dáme do vymazané mikrovlnkové nádoby. Vlníme asi 7 minut (podle síly mikrovlnky).
Místo…
více o Buchta rychlík (v mikrovlnce)