
3
Vývar: Maso, nakrájenou cibuli a česnek lehce osmažíme na oleji. Přidáme protlak, sůl a zeleninu. Necháme 5–10 minut… více o Lasagne pana Monte Castelloniho
Maso naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a jemně poprášíme zázvorem. Rychle opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.… více o Vepřové plátky pana nadlesního
Maso nakrájíme na nudličky. Přidáme ostatní ingredience a dobře promícháme. Směs necháme do druhého dne odležet. Pak… více o Čína
Červený meloun je neodmyslitelným symbolem léta. Je lahodný a v horkých dnech nesmírně… Celý článek
Čas letních prázdnin je tradičně spojen s vařením domácích džemů a marmelád a tento rok není… Celý článek
Grilování vypadá jako snadná disciplína, ale stačí málo a maso je vysušené, přesolené nebo bez… Celý článek
Prázdninové koláče patří k těm nejlepším a ty s rybízem obzvlášť. Jsou šťavnaté, nadýchané a… Celý článek
Na oleji orestujeme cibuli na půlkolečka i s česnekem, ten nadrobno, až začne vonět. Přidáme opláchnutá játra a… více o Mexická kuřecí jatýrka
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho… více o Rizoto s kuřecí sekanou
Pískový cukr (dejte ho o něco více, než kdybyste normálně sladili pudink) nasypte do silnostěnného hrnce, pokropte… více o Senzační pošušňáníčko
Zpracujeme těsto, necháme odpočinout alespoň 24 hodin. Před vaválením dobře propracujeme, aby těsto bylo hladké.… více o Perník od Táni
Cuketu nakrájíme na kostky a zlehka osmahneme na oleji. Přidáme mraženou zeleninu jakou máme rádi, mírně podlejeme a… více o Kuskus s cuketou a parmezánem
Udělej drobenku, jeden hrnek drobenky si odeber na posypání. Do zbytku klepni 1-2 vajíčka, nasyp necelou půlku prášku… více o Drobenková buchta
Vejce ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a medem, přilijeme rozpuštěný tuk a mléko. Do této směsi vmícháme… více o Cuketový perník
Anglickou slaninu nakrajíme na kostičky a osmahneme na trošce tuku, zalijeme zakysanou smetanou, řidáme kukuřici nebo… více o Bílá omáčka na špagety
Telecí kotlety: 1. Lupínky rozmixujeme na menší kousky, přidáme toustový chléb a ostatní suroviny. Máslo a olej… více o Telecí kotleta s kukuřičnou krustou a houbovu pěnou
Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem.… více o Pekingské maso II.
1. Rybíz propláchneme a necháme okapat. Pak vidličkou strhneme kuličky ze stonků. Lehce je rozmačkáme a posypeme… více o Omáčka Cumberland
Brambory které jsme si uvařili den předem oloupeme a nastrouháme na jemno.Osolíme, přidáme vejce, dětskou krupičku a… více o Bramborové knedlíky plněné salámem