Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Přidáme asi 1 a 1/2 lžíce koření a asi 4–5 lžic sójové omáčky. Necháme přes noc marinovat.
Ráno nebo večer promícháme. Na pánvi na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Osmažíme maso a přidáme tompu. Vše necháme prohřát a podáváme klasicky s rýží.
Maso nakrájíme na kousky asi 2×2 cm, anglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořením a přidáme olej…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka