Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Přidáme asi 1 a 1/2 lžíce koření a asi 4–5 lžic sójové omáčky. Necháme přes noc marinovat.
Ráno nebo večer promícháme. Na pánvi na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Osmažíme maso a přidáme tompu. Vše necháme prohřát a podáváme klasicky s rýží.
Maso nakrájíme na kousky asi 2×2 cm, anglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořením a přidáme olej…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Do části vlažného mléka rozmícháme trochu mouky, přisladíme 1 lžící cukru a rozdrobíme droždí - necháme vzejít kvásek. …
více o Cukrářská vánočka (mazanec)
Bílky se špetkou soli šleháme, až se vytvoří sníh přidáme cukr a vyšleháme to tuhého sněhu. Po jednom zašleháme žloutky…
více o Pikantní ořechová roláda