Nejprve osmahneme nakrájenou cibulku, poté přidáme maso a dusíme cca 5 minut. Dále podlijeme vodou a přidáme nakrájenou zeleninu. Po cca 5–10 minutách, po změknutí zeleniny, přidáme sójovou omáčku (přiměřeně). Necháme chvilku dovařit a je hotovo.
Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme).
…
více o Domácí tmavý chléb s ořechy
Stehna opepříme, potřeme solí, česnekem, oreganem a citrónovou šťávou. Poprášíme je moukou a na oleji rychle osmahneme.…
více o Kuřecí stehna se zeleninou
Ve větší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a orestujeme cibuli, mrkev, řapík, celý česnek a pár lístků šalvěje (vše…
více o Cizrna s tuňákem a šalvějí