Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody a na mírném ohni vaříme cca 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu pokrájíme s paprikou a pórkem na nudličky, rajčata na osminky a vše orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem. Přidáme feferonkovou a sójovou omáčku, kari, ocet a dle chuti osladíme a osolíme. Připravenou zeleninu smícháme se scezeným sójovým granulátem.
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě