Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody a na mírném ohni vaříme cca 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu pokrájíme s paprikou a pórkem na nudličky, rajčata na osminky a vše orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem. Přidáme feferonkovou a sójovou omáčku, kari, ocet a dle chuti osladíme a osolíme. Připravenou zeleninu smícháme se scezeným sójovým granulátem.
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa
Vodu s uzenými žebry osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření a rozlámané, předem namočené houby,…
více o Znamenitá bramborová polévka