3.38
Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody… více o Čína se sójovým masem a kedlubnou
Nejdříve uvaříme podle návodu sojové maso (většinou bývá uveden čas 10–20 minut, stačí však těch deset minut). Po… více o Špagety se sojovým masem
Uvaříme ve slané vodě špagety a necháme je scezené a nepřikryté v troubě. Na pánev dáme lžíci olivového oleje, přidáme… více o Milánské špagety se sójovým granulátem
Česnek je základní surovinou každé dobré kuchyně po celém světě. Používá se po staletí nejen k… Celý článek
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Také jste si z obchodu přinesli bylinky v květináči a po pár dnech jste zjistili, že začínají… Celý článek
Chladnější počasí si žádá teplejší oblečení. Jenže někdy prostě nestačí, že si vezmete svetr a… Celý článek
Rajčata nakrájíme na malé kostičky, cibuli nadrobno a kudrnku nasekáme najemno a vše smícháme. Do směsi zeleniny… více o Tabouleh
Sušenky rozdrtíme a spojíme s máslem. Můžeme přidat i drcené loupané mandle. Natlačíme do formy. Želatinu necháme… více o Latte macchiato
Očištěné steaky z dravce osolíme a jemně opepříme. (Se solí nešetřit, ryba snese více.) Na pánvi rozpálíme olej s… více o Žraločí steak na bylinkách se sýrovou omáčkou
Ledový salát natrháme nebo nařežeme na větší kousky a propláchneme. Rajčata umyjeme, nakrájíme na půlměsíčky a… více o Ledový salát s rajčaty
Marináda: Koření rozmělníme v hmoždíři a na oleji spojíme. Postup: 1. Játra důkladně propláchneme, osušíme a… více o Provensálská paštika z drůbežích jater
Z uvedených ingrediencí zpracujeme těsto a dáme odpočinout do ledničky minimálné 1 hodinu. Poté jej rozdělíme na 2… více o Sicilská velikonoční buchta
1. Na pánev s trochou oleje vhodíme nakrájenou slaninu na nudličky, opečeme do křupava. 2. Zvlášť smícháme žloutky s… více o Špagety Carbonara
1 250 ml jablečné šťávy, pár kapek vanilkového extraktu a 125 ml kuskusu smíchejte v rendlíku a přiveďte k varu. Za… více o Kuskus s borůvkami
Jehněčí s omáčkou 1. Očištěnou kýtu ochutíme pepřem a solí, stáhneme provázkem, posypeme rozmarýnem a potřeme… více o Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami
Brambory oloupeme, nakrájíme na centimetrové plátky, klademe na plech vymazaný olejem. Brambory na povrchu potřeme… více o Česnekové brambory
V mléce rozšlehat cukry, sůl, vajíčka a máslo s olejem. Přisypat obě mouky, droždí a hnětat, dokud se nevypracuje… více o Nejlepší a nejjednodušší buchty
1. Smíchejte suroviny na zálivku. 2. Na pánvi lehce osmahněte na másle a oleji cibuli a česnek. 3. Zalijte zálivkou a… více o Barbecue omáčka americká