Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody a na mírném ohni vaříme cca 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu pokrájíme s paprikou a pórkem na nudličky, rajčata na osminky a vše orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem. Přidáme feferonkovou a sójovou omáčku, kari, ocet a dle chuti osladíme a osolíme. Připravenou zeleninu smícháme se scezeným sójovým granulátem.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou…
více o Dušená krkovička se zeleninou