Na oleji osmažíme maso nakrájené na kousky, přidáme koření Čína, cibuli na kostky, česnek, anglickou slaninu a necháme smažit. Poté přidáme mraženou zeleninu.
Mezitím si připravíme směs ze zakysané smetany, mleté papriky, rozmarýnu, tymiánu, hořčice a medu.
Ke konci vaření přidáme jarní cibulku, smetanovou směs, ananas a arašídy.
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,…
více o Bruselák s citronovým krémem
Oloupané brambory nakrájíme na malé kousky, česnek na plátky a vše dáme do zapékací misky, přidáme vegetu, majoránku,…
více o Brambory zapečené s česnekem
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v…
více o Sádlovky – recept po babičce