Na oleji osmažíme maso nakrájené na kousky, přidáme koření Čína, cibuli na kostky, česnek, anglickou slaninu a necháme smažit. Poté přidáme mraženou zeleninu.
Mezitím si připravíme směs ze zakysané smetany, mleté papriky, rozmarýnu, tymiánu, hořčice a medu.
Ke konci vaření přidáme jarní cibulku, smetanovou směs, ananas a arašídy.
Vypracujeme těsto, necháme v teple vykynout. Vyválíme, rádýlkem vykrajujeme obdélníčky, plníme nádivkou z bílého máku.…
více o Bratislavské rohlíčky s mákem
Mouku prosejeme a na válu dobře zpracujeme s tvarohem, žloutkem, jogurtem (kysanou smetanou), solí, tukem (může být i…
více o Tvarohovo-jogurtové buchtičky
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná