Na oleji osmažíme maso nakrájené na kousky, přidáme koření Čína, cibuli na kostky, česnek, anglickou slaninu a necháme smažit. Poté přidáme mraženou zeleninu.
Mezitím si připravíme směs ze zakysané smetany, mleté papriky, rozmarýnu, tymiánu, hořčice a medu.
Ke konci vaření přidáme jarní cibulku, smetanovou směs, ananas a arašídy.
Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do něj stroužek česneku. Takto…
více o Česnekové okurky sterilované
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské