g
fazolové lusky
nebo lusků cukrového hrášku - i mražené, hrst pražených solených oříšků kešu
1
plechovka
ananas
asi 230 g ovoce
4
lžíce
cukr krupice
raději hnědého
Postup přípravy receptu
Ve velké míse vhodné do mikrovlnky smícháme kečup, ocet, cukr, prolisovaný česnek, maso na kousky, nasekanou cibuli a papriky na velké kostičky. Vaříme nepřikryté na nejvyšší stupeň 8–10 minut. Přimícháme kostičky ananasu a lusky, vrátíme do mikrovlnky a vaříme ještě 3–5 minut, dokud není kuře zcela hotové. Necháme chvilku odstát a posypeme oříšky. Podáváme s rýží.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké