g
fazolové lusky
nebo lusků cukrového hrášku - i mražené, hrst pražených solených oříšků kešu
1
plechovka
ananas
asi 230 g ovoce
4
lžíce
cukr krupice
raději hnědého
Postup přípravy receptu
Ve velké míse vhodné do mikrovlnky smícháme kečup, ocet, cukr, prolisovaný česnek, maso na kousky, nasekanou cibuli a papriky na velké kostičky. Vaříme nepřikryté na nejvyšší stupeň 8–10 minut. Přimícháme kostičky ananasu a lusky, vrátíme do mikrovlnky a vaříme ještě 3–5 minut, dokud není kuře zcela hotové. Necháme chvilku odstát a posypeme oříšky. Podáváme s rýží.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka