g
fazolové lusky
nebo lusků cukrového hrášku - i mražené, hrst pražených solených oříšků kešu
1
plechovka
ananas
asi 230 g ovoce
4
lžíce
cukr krupice
raději hnědého
Postup přípravy receptu
Ve velké míse vhodné do mikrovlnky smícháme kečup, ocet, cukr, prolisovaný česnek, maso na kousky, nasekanou cibuli a papriky na velké kostičky. Vaříme nepřikryté na nejvyšší stupeň 8–10 minut. Přimícháme kostičky ananasu a lusky, vrátíme do mikrovlnky a vaříme ještě 3–5 minut, dokud není kuře zcela hotové. Necháme chvilku odstát a posypeme oříšky. Podáváme s rýží.
Mrkev nastrouháme na jemno, pažitku(kterou nešteříme) nasekáme a přidáme do lučiny, kterou jsme smíchali se zakysanou…
více o Mrkvovo-pažitková pomazánka
**Korpus: ** vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kakao a mouku s kypřidlem, zamícháme a těsto vlijeme…
více o Banánová bleskovka – dort
Vymačkanou pomerančovou a citronovou šťávu smícháme s rumem. Uvaříme v hrnci čaj, rozmícháme v něm cukr,přidáme jablko…
více o Vánoční punč paní doktorové
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve…
více o Amasaké s pudinkem a ovocem