ks
kuřecí stehna
větší uzená nebo více menších křídel
hlávkové zelí
ananas
ústřicová omáčka
Postup přípravy receptu
Stehna obereme a nakrájíme, arašídy si opražíme. Zelí, mrkev a pórek nakrájíme a podusíme. Přidáme maso, arašídy, kukuřici a 3 lžíce ananasu i s trochou štávy a 5–10 minut vaříme. Dochutíme omáčkami a zahustíme solamylem rozdělaným ve vodě. Dle chuti přisolíme.
Předem namočené kroupy dáme do vývaru, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, opepříme a…
více o Polévka z uzeného masa II.
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s…
více o Nákyp s povidly a ořechy
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou