Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hodin, ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu králíka, vepřové maso, zajíce i hovězí maso, ale divočinu doporučuji nechat ve směsi déle. Také feferony lze dát podle chuti.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Toto množství je na jeden dort, doma ale dělám 2 naráz. Jednak protože se jeden rychle sní a dělat z dvojité dávky je i…
více o Kávový dort pro babičku
Menší SYROVÝ květák nastrouhat, přidat mouku, mléko, vejce, osolit a opepřit. Lžící dělat na pánvi placičky a smažit na…
více o Bleskové květákové placičky
1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a…
více o Hamburger ze sekané pro líné