Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na malé kousky, posypeme grilovacím kořením, čínským kořením, mletým kmínem, pokapeme sójovou omáčkou a posypeme solamylem. Dále si nakrájíme nadrobno cibuli, kterou na pánvi na troše oleje osmažíme.
Až cibule zesklovatí, přidáme na pánev kuřecí maso. Počkáme, až se osmaží a poté přidáme dvě kostky čínských nudlí (můžeme klidně použít nudle z klasických čínských polévek). Čínské nudle polijeme asi 2 dcl vody a pánev přikryjeme poklicí.
Necháme asi 5 minut dusit, dokud nudle nezměknou. Dále dochutíme dle potřeby, můžeme přidat zeleninu (kukuřice, hrášek).
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka