Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na malé kousky, posypeme grilovacím kořením, čínským kořením, mletým kmínem, pokapeme sójovou omáčkou a posypeme solamylem. Dále si nakrájíme nadrobno cibuli, kterou na pánvi na troše oleje osmažíme.
Až cibule zesklovatí, přidáme na pánev kuřecí maso. Počkáme, až se osmaží a poté přidáme dvě kostky čínských nudlí (můžeme klidně použít nudle z klasických čínských polévek). Čínské nudle polijeme asi 2 dcl vody a pánev přikryjeme poklicí.
Necháme asi 5 minut dusit, dokud nudle nezměknou. Dále dochutíme dle potřeby, můžeme přidat zeleninu (kukuřice, hrášek).
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned…
více o Bramborové lokše s povidlím
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý…
více o Moučník z čokolády Margot
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb