Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na malé kousky, posypeme grilovacím kořením, čínským kořením, mletým kmínem, pokapeme sójovou omáčkou a posypeme solamylem. Dále si nakrájíme nadrobno cibuli, kterou na pánvi na troše oleje osmažíme.
Až cibule zesklovatí, přidáme na pánev kuřecí maso. Počkáme, až se osmaží a poté přidáme dvě kostky čínských nudlí (můžeme klidně použít nudle z klasických čínských polévek). Čínské nudle polijeme asi 2 dcl vody a pánev přikryjeme poklicí.
Necháme asi 5 minut dusit, dokud nudle nezměknou. Dále dochutíme dle potřeby, můžeme přidat zeleninu (kukuřice, hrášek).
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě