Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na malé kousky, posypeme grilovacím kořením, čínským kořením, mletým kmínem, pokapeme sójovou omáčkou a posypeme solamylem. Dále si nakrájíme nadrobno cibuli, kterou na pánvi na troše oleje osmažíme.
Až cibule zesklovatí, přidáme na pánev kuřecí maso. Počkáme, až se osmaží a poté přidáme dvě kostky čínských nudlí (můžeme klidně použít nudle z klasických čínských polévek). Čínské nudle polijeme asi 2 dcl vody a pánev přikryjeme poklicí.
Necháme asi 5 minut dusit, dokud nudle nezměknou. Dále dochutíme dle potřeby, můžeme přidat zeleninu (kukuřice, hrášek).
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole